Benvinguda de la Directora

Benvinguts  al primer Premi Lauredià i Diada de l’Acordió

He de reconèixer que ha estat un honor i un repte per nosaltres acceptar la proposta del Comú de Sant Julià de Lòria, en la persona del Sr. Cònsol Josep Majoral, organitzar conjuntament aquesta primera Diada de l’Acordió; una jornada que vol ser un homenatge a tots els ciutadans, a tots els visitants, a tots els amants de la música i dels sons que emanen d’aquest meravellós instrument, als intèrprets i músics, amb l’objectiu que tothom gaudeixi al voltant dels sons d’aquest meravellós instrument en mans de músics fantàstics.

El nostre objectiu és que les melodies, els sons, les partitures, i els músics envaeixin tots i cadascun dels racons de Sant Julià de Lòria, fent esvair els neguits i les angoixes que han estat aquests darrers mesos en la vida de tots, que totes les emocions de les seves notes, dels diferents estils i les melodies ens omplin d’emocions i ens aportin felicitat, aquest és el nostre desig.

Si assolim l’objectiu d’emocionar-vos, estic segura que aquesta diada tindrà continuïtat, unint música i persones, al voltant de la música i de l’acordió.

Roser Palomero

Directora artística

“Premi Lauredià i Diada de l’Acordió”